woensdag, januari 14, 2009

Intussen lacht Facebook om Anciaux

Ook op de sociale netwerksite Facebook wordt de overstap van Bert Anciaux naar de SP.A druk becommentarieerd. Gisteravond hadden al 344 leden aansluiting gezocht tot de groep 'Bert Anciaux is een lul'. Nog iets duidelijker qua boodschap is de groep 'Geen Anciaux bij SP.A' waarbij over de foto van Anciaux geschreven staat 'Thanks, but no thanks'.

Er is ook een klein groepje 'Bert Anciaux is een Trunte' met tien leden en er zijn zeventien mensen die kortweg stellen: 'Ik ben een fan van Bert Anciaux en zijn fratsen'.

Daarnaast is er ook een echte fanclub van Bert Anciaux op Facebook, maar daar is nog werk aan. Gisteravond stond het ledenaantal op tien.

De naamsverandering van SP.A dan. Daarvan weet u dat het letterwoord voortaan niet meer staat voor Socialistische Partij Anders, maar wel voor Socialisten en Progressieven Anders. Op Facebook doen nog andere mogelijkheden de ronde. SP.A staat voortaan bijvoorbeeld voor Socialisten en Progressieven en Anciaux. Of Socialisten en Pert Anciaux. Nog een betere suggestie is Stevig Palaverend Allegaartje en, wellicht gaat dat dan over Bert Anciaux: Subtiele Politieke Ambitie.

Misschien is het beste voorstel nog APS: Anciaux en een Paar Socialisten. (bbd)
Alles op deze webstek mag overgenomen worden mits duidelijke bronvermelding. De redactie van Klauwaert