woensdag, april 30, 2008

ZWARTE WOENSDAG

Dinsdag 29 april 2008

 

Beste Klauwaertvrienden, vandaag heeft deze bastaardstaat een afspraak met de geschiedenis niet gemist. Waarom zult u zich afvragen.

Zoals u weet zijn de Franstaligen van strategie veranderd voor wat betreft het oplossen van het probleem B H V. Iedereen die de politiek volgt had verwacht dat na de afloop van de eerste procedure inzake het belangenconflict, er een nieuw belangenconflict zou worden opgestart, maar  de rakkers uit het zuiden hebben het geweer van schouder veranderd en zodoende B H V tot een acuut probleem voor Yves Leterme gemaakt. Waarom hebben ze dit gedaan?

We weten het niet zeker maar vermoedelijk schatten ze de geitenboer uit Ieper als zeer zwak in en denken ze hem onder druk te kunnen zetten en daarmee gans de CD&V en de NVA,  om zo een hoge prijs te laten betalen door Vlaanderen voor de splitsing van B H V.

Door deze nieuwe situatie (afgelopen procedure belangenconflict) belette immers niets meer het federaal parlement om over deze materie tot een snelle stemming te komen, waarbij Vlaanderen zijn democratische meerderheid kon aanwenden om B H V te splitsen  ZONDER EEN PRIJS te betalen. Dit kon reeds gebeuren morgen, woensdag 30 april 2008. In het kamerreglement is immers bepaald dat het parlement het recht heeft om iedere week in plenaire vergadering samen te komen om de democratische controle op de regering te kunnen uitoefenen.

Wat hebben we vandaag meegemaakt, beste klauwaertvrienden? U houdt het niet voor mogelijk. De meerderheid heeft beslist dat het parlement morgen niet mag samenkomen in plenaire vergadering. Met andere woorden, de democratie wordt voor minstens een week letterlijk buiten spel gezet. Inderdaad goede Vlaming, de democratie is opgeheven enkel en alleen om deze schurkenstaat overeind te houden.

DIT IS SEDERT 1830 NOG NOOIT VERTOOND, zelf een zuivere Belgicist als Herman De Croo spreekt dit niet tegen vandaar mijn titel  “zwarte woensdag”  een absoluut dieptepunt voor de Vlaamse ontvoogding.

Ik roep de Vlaamse beweging op om onmiddellijk te mobiliseren want de huidige machthebbers zijn nu te ver gegaan. Deze politieke schurken zijn werkelijk tot alles in staat om  dit onzalige land in stand te houden.

Jan zonder Land

Alles op deze webstek mag overgenomen worden mits duidelijke bronvermelding. De redactie van Klauwaert