dinsdag, juni 16, 2009

Miss California is haar titel kwijt

Carrie Prejean had een droom. Ooit wilde ze Miss USA worden. Ze won al vele schoonheidswedstrijden en mocht zich onlangs zelfs kronen tot Miss California. Haar droom lag binnen handbereik. Helaas is ze inmiddels ontslagen als Miss California, omdat de organisatie beweert dat ze haar afspraken niet na is gekomen. Ze schijnt geweigerd te hebben namens de Miss California-organisatie naar buiten te treden en deed daarmee aan contractbreuk. Was de enige opdracht dan niet gewoon mooi zijn?

Carrie Prejean was overigens altijd een veelbesproken Miss California. Zo sprak ze zich uit tegen het homohuwelijk, beweerde ze streng gelovig te zijn, maar kwamen er wel zeer pikante foto's van haar naar buiten. Dat schijnt niet te kunnen. Wat natuurlijk een rare ontwikkeling. Het idee van een Miss is dat ze knap is, mannen graag naar haar kijken en vrouwen haar willen zijn. Een Miss-verkiezing is niets anders dan een veredelde vleeskeuring. Maar als een vrouw er vervolgens voor kiest zich ook door anderen op de gevoelige plaat te laten zetten, dan gaat dat te ver.

Inmiddels is de nummer twee van de Miss California-verkiezing, Tami Farell, tot nieuwe Miss California gekroon. Maar goed, Farell zal altijd rond moeten lopen met het besef dat ze dan wel Miss California was, maar daar wel een schandaal rond de nummer 1 voor nodig was. Ze is net niet de mooiste vrouw van Californië in 2009, maar mag wel die titel dragen. Het zal haar waarschijnlijk weinig deren. Carrie Prejean, intussen, is vooral bezig zich te verdedigen en te roepen dat ze zich niet laat verlagen tot het niveau van de mensen die haar kapot willen maken. Of iets dergelijks. Ach, het is maar een poppenkast voor volwassenen..

Zo zie je maar hoe verdraagzaam homos zijn.
Alles op deze webstek mag overgenomen worden mits duidelijke bronvermelding. De redactie van Klauwaert